ArchiefNieuws

Riebeeck's Kids Zomerfeest

SPELEN DOE JE IN RIEBEECK MET ELKAAR

Op zaterdag 15 juli 2023 vond het gezellige Riebeeck Kids Zomerfeest evenement plaats en wat een onvergetelijke dag was het! Jong en oud kwamen samen om te genieten van een spektakel vol plezier en verbinding.

Het springkussen was een ware hit! Kinderen sprongen en lachten vol enthousiasme, terwijl ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maakten in een vrolijke en veilige omgeving. De goochelaar verbaasde iedereen met zijn verbluffende trucs. Ondertussen werden gezichten omgetoverd tot kunstwerken door de schminkartiesten.

Dankzij de enthousiaste deelname van alle betrokkenen was het een dag om niet te vergeten, waarbij de kracht van samenzijn en spel volop werd gevierd.

Bedankt aan iedereen die dit evenement tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt. We kijken nu al uit naar het volgende speelfestijn in Riebeeck!