ArchiefNieuws

Nationale buitenspeeldag

17 juni 2023

WIJ MAKEN RIEBEECK SAMEN NÓG LEUKER

Beste buurtbewoners,

De Nationale Buitenspeeldag 2023 was zaterdag 17 juni een groot succes! Dankzij jullie inzet hebben we Riebeeck nóg leuker gemaakt. In verschillende straten waren er gezellige ontbijt- en barbecue-activiteiten, en de dag was gevuld met attracties als een goochelaar, schmink-dames, springkussens en poffertjes. Kinderen en volwassenen genoten samen van deze bruisende dag vol verbinding en saamhorigheid.

Alle buurtbewoners die hebben bijgedragen aan het succes van de Nationale Buitenspeeldag: bedankt! Jullie inzet en betrokkenheid hebben dit evenement mogelijk gemaakt. Laten we deze positieve energie vasthouden en blijven bouwen aan een levendige en plezierige buurt.

Tot volgend jaar voor een nieuwe viering van onze gemeenschap tijdens de Nationale Buitenspeeldag!

 

In de media

Feest in de Riebeeck tijdens Nationale Buitenspeeldag – Gooi en Eembode